Samenwerking De Graafschap Dierenartsen

mei 2014

Geachte cliënten,

Ruim 20 jaar geleden heb ik de dierenartspraktijk aan de Hendrikus Avelinghstraat 5 overgenomen van mijn collega Jan Meursinghe. Met veel inzet en plezier heb ik de afgelopen jaren naar beste kunnen uw huisdieren behandeld. Mooie momenten afgewisseld met hele verdrietige. Maar daarnaast was er ook altijd plaats voor gezelligheid, humor en goede gesprekken die wel eens verder gingen dan uw huisdier. 

De afgelopen 2 jaar heeft mijn gezondheid mij een beetje in de steek gelaten. Fulltime werken bleek niet meer mogelijk en de combinatie van parttime werken met een fulltime verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de praktijk bleek niet ideaal.

Daarom ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om de continuïteit van de praktijk te garanderen en die heb ik gevonden in de vorm van een samenwerking met De Graafschap Dierenartsen te Vorden. 

Voor u zal in eerste instantie niet veel veranderen. Openingstijden blijven hetzelfde en voor vragen en het maken van een afspraak kunt u ons gewoon bereiken op telefoonnummer: 026-3634067. De vertrouwde gezichten van ondergetekende, mijn collega Judith en de assistentes Bertina, Karin, Els en Mandy blijven allen aanwezig. Maar daarnaast bent u vanaf 1 mei 2014 ook patiënt van De Graafschap Dierenartsen en het is zeker de moeite waard om op www.degraafschapdierenartsen.nl een keer te kijken wat dit voor u kan inhouden.

In Vorden aan de Schimmeldijk 1 (voor de navigatie Hengeloseweg 9) staat een modern dierenziekenhuis met bijna alle faciliteiten om uw huisdier te behandelen in geval specialistische hulp noodzakelijk is. Zoals dierenarts-specialisten op het gebied van orthopedie, oogheelkunde, echografie/röntgenologie, laparoscopie, scopie van luchtwegen en maagdarmkanaal. Daarnaast een eigen laboratorium waar, indien noodzakelijk, met spoed bloedonderzoek kan worden verricht. De verwachting is dat binnenkort ook een CT-scan tot de mogelijkheden behoort.

 Als patiënt van De Graafschap Dierenartsen kunt u ten allen tijde, dag en nacht, hier een beroep op doen. Ik hoop dat u het vertrouwen, dat ik in deze samenwerking heb, kunt delen en dat u de weg blijft vinden naar mijn praktijk.

Ik sta voor u klaar, mijn collegae staan voor u klaar en daarnaast een team van specialisten om uw huisdier optimale zorg te verlenen.

 

Vriendelijke groeten en tot ziens,

 

Allard Hendriks, dierenarts